Sikring mod indbrud

Gitre - sikringsgitre til døre og vinduer

Går tyven ind, når du går ud?


Tyven skaffer sig først adgang gennem et vindue eller en dør, som er placeret, så den ikke ses fra vejen. Han forsøger at udføre indbruddet så lydløst som muligt - helst uden at skulle anvende rudeknusning.

Når han er i huset, skynder han sig at skaffe en flugtvej. Dvs. at han finder de relevante hoved-, terrasse- eller bryggersdøre og evt. åbner dem på klem. Dette er ofte intet problem, da der sjældent er lås på terrassedørsgrebet, ligesom der for det meste er en vrider indvendigt på hoved- og bryggersdøren, som derfor er nemme at åbne.

Derefter påbegynder han sin søgeproces, hvor ALT bliver gennemrodet. Billeder og bøger bliver fejet ned fra hylderne, madvarer bliver hevet ud af skabene og smidt på gulvet, kommodeskufferne tømmes for tøj. ALT bliver ransaget i tyvens søgen efter især smykker og kontanter, uden respekt for dine værdier.

Ofte befinder tyven sig kun kortvarigt i huset, men man kan undres over, hvor koldblodigt nogle tyve arbejder, nogle sågar under dække af at være håndværkere i gang med arbejde i huset.

Test selv dit hus, lejlighed eller virksomhed på www.stopindbrud.dk eller download brochuren "Går tyven ind, når du går ud?"

Kontakt Nordsjællands Låseteknik
Ønsker du et tilbud vedrørende sikring mod indbrud, eller har du spørgsmål til ovenstående, så er vi naturligvis parate ved telefonen på 48254646